Jordán Galéria

Nagy szeretettel köszöntünk mindenkit a Jordán Család hivatalos weboldalán!

        “…Gondolta volna? 3 szinten, 7 helyiségben           válogatott festmények, képkeretezés, restaurálás                  minden egy helyen? Várja Önt a JORDAN &                                               UNKAS alkotóműhely!…”

Jordán Galéria Siófok * Művészeti galéria * Tulajdonos: Jordán Család * Művészek:   Jordan     &      UnkasAzure_Blue ne beozás-7

Gallery Jordan Siofok * Artgallery * Owner: the Jordan Family * Artists: Jordan    &   UnkasCool_Grey ghgf

Galerie Jordan Siofok * Kunstgalerie * Eigentümer: Familie Jordan * Künstler: Jordan   &   UnkasWhite fdgdx

A képzőművészet szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk a Jordán Galériába, ahol a Dunántúl egyik legnagyobb tárlatát tekinthetjük meg. A Jordán művészcsalád egyedi és különleges ihletésű munkái a világon mindenütt kedveltek. A nyugat európai színvonal és az egyediség sok látogatót vonz a Siófokra, ahol több száz válogatott olajfestmény és csodás olasz keretek gazdagítják a galéria falait. Alkotásaikra jellemző az ízléses harmónia, a mértéktartó és kellemes egyensúly megtartása, a bátor és lágy színek különleges komponálása, mely eltér az általánosan megszokott kortárs megoldásoktól. A művészek fontosnak tarják, hogy munkáik profi alapanyagok felhasználásával készüljenek. Minden festmény egyedi, sajátos elképzeléssel és annak megfelelő magas technikai szakértelemmel létrehozott, különleges alkotás. Jordán Péter és lánya, Unkas kivételes ihletésből merítik témájukat, mivel mindketten a természet és az ősi kultúrák kedvelői. A család a természet lágy ölén fekvő birtokán olyan környezetben él, ahol az ihlet és a művészet megszületik.

Kedves Látogatóink, Vásárlóink és Mindenki!

Minden hétköznap szeretettel várjuk Önöket Galériánkban, ahol lehetőségük van művészetünk sokszínűségét megcsodálni, valamint vásárlási szándék esetén több száz olajfestmény közül választhat kedvére!  Az állandó nyitvatartási időn kívül telefonos időpont egyeztetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon minket bármikor!

Érkezésükkor sajnos csengetni kell az ajtón, technikailag egyelőre így volt kivitelezhető számunkra, de ez ne zavarja meg felhőtlen kedvüket, bátran keresse a csengőgombot, másodpercek alatt nyitjuk is Önöknek! :D

Neogrády László tanulmány Jordan Art

Neogrády Tanulmány

Így készül egy szép arc ;)

Így készül

Hoppá! Egy baba készülődik… :)

12063620_1722046824678128_2378134512558111126_n

Egyperces gondolat…

Egyperces gondolat...

Gyors vázlat, jó kezdet… :)

Gyors vázlat

Cuki művészbögrék: 1750.- HUF

bögre

Jordán Galéria Siófok