Gallery jordan siofok 2338

Művészet/Art

 

Ecset, festék papírok és könyvek. Életünk részei.

Művészcsalád gyermekei vagyunk, ebben nőttünk fel.

“Művésznek születni kell” …szokták mondani…

 

“Virágba pattant rügyek, pirosra érett roppanó viaszos alma.” Talán így fogalmazhatnánk egy-egy festmény megszületését, és az alkotómunka befejezésével járó örömöt. Munkáink a művészet szabadságának szökkenő lendületével, szárnyaló szabálytalanságával jönnek létre, hiszen sokszor nem is mi festünk, hanem az ecset. :)

Megálmodni és látni, hordani és hiányát érezni… Egy hirtelen jött boldogság megfogalmazása, egy állapot kifejezése, vagy egy egész történet… A legnehezebb sokszor a témakeresés. a művészetben talán a legfontosabb mérföldkő, sorsdöntő választás, mely kategorizál. Felemeli az alkotót, vagy  leépíti. Ezért is tarjuk fontosnak a “bizniszmentes” szabad alkotás fenntartását, saját témáink őrzését, tiszteletét. 

Alkotásainkra jellemző az ízléses harmónia, a mértéktartó és kellemes egyensúly megtartása, a bátor és lágy színek különleges komponálása, mely eltér az általánosan megszokott kortárs megoldásoktól. Tartózkodunk a kommersz megrendeléssorozatoktól, a “festménygyártás” illúzióromboló “lehetőségétől” és a művészi csődbe vezető, gyártói megrendelésektől. Művészetünk szabályokra épül, melyek garantálják a műalkotások hitelességét és minőségét. Fontosnak tarjuk, hogy munkáink profi alapanyagok felhasználásával készüljenek, minden egyedi darab sajátos elképzeléssel és annak megfelelő magas technikai szakértelemmel megalkotott különleges, és értékálló terméket képviseljenek. Szerelmünk a festészet, ennek jegyében szeretnénk minél több szépséget nyújtani Önöknek kedvező és elérhető áron.

Használjuk ki a festészet végtelen lehetőségit és szabaduljunk meg a nyomasztó rideg falak látványától! Nem kell bútorokkal és kacatokkal telezsúfolnunk lakosztályunkat ahhoz hogy élvezni tudjuk az otthon békességet és biztonságot nyújtó melegét.  Egészítsük ki pofon egyszerűen Jordan &  Unkas áttörően friss és üde alkotásaival. Minden méretben és témában találunk megfelelőt, sőt új és egyedi ötletünk 3 hét múlva már lakrészünk ékessége is lehet. Ne habozzunk, rendeljünk egy csodálatos Jordan & Unkas képet magunknak!

dekoráció dekoráció

wall  wall and painting

 

 

Jordán Galéria Siófok